Дата публікації:
23 листопада 2023
Кількість переглядів:
0
Поділитися:

22 листопада в Літературній вітальні Сумського державного університету відбулось нагородження лауреатів і переможців літературного конкурсу «Моя альма-матер», організованого з нагоди 75-річчя університету.

Традиційно до ювілею вийшло нове видання книги «Сумський державний університет: історія та сучасність», на сторінках якої опубліковані вірші переможців конкурсу.

«Дуже приємно бачити, що участь у літературному конкурсі «Моя альма-матер» взяли і викладачі, і аспіранти, і здобувачі різних спеціальностей – конкурс об’єднав усіх. Автори віршів поклали на папір студентське життя, яке ще кілька років тому вирувало у нашому університеті, і до якого нам всім дуже хочеться повернутися», – зазначила декан факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Олена СУШКОВА.

«Було надзвичайно цікаво і приємно знайомитися з роботами, надісланими на конкурс. Важко було обрати кращі, бо всі вони щирі, написані від душі. Сподіваюсь, що до наступного ювілею ми підготуємо не лише кілька віршів для книги, а окремий збірник, у якому прозвучать голоси студентів, викладачів, випускників нашого університету», – звернувся до присутніх член журі конкурсу, голова Сумської обласної організації Національної спілки письменників України  Сергій П’ЯТАЧЕНКО.

Про те, як виникла ідея конкурсу, та подальшу роботу журі, присутнім розповів ще один член журі, завідувач кафедри журналістики та філології СумДУ, голова Сумської обласної організації НСЖУ Володимир САДІВНИЧИЙ.

«Ми навіть не сподівалися, що буде така кількість творів. Від імені журі дякую всім за участь, прагнення, старання та натхнення!», – підкреслив Володимир САДІВНИЧИЙ.

У підсумку аспірант кафедри технічної теплофізики Дмитро СМОЛЕНКО був серед лауретів конкурсу та нагороджений грамотою та сувенірною продукцією з нагоди 75-річчя університету.

Сумський державний університет пишається своїми талановитими студентами, аспірантами, викладачами, випускниками та бажає їм подальшого творчого розвитку й натхнення!

 

Телефон:

(0542) 33-57-85

e-mail:

info@kttf.sumdu.edu.ua

s.sharapov@kttf.sumdu.edu.ua

 

Кафедра технічної теплофізики:

Лабораторний корпус "Б", каб. ЛБ-201;

вул. Харківська, 116, м. Суми,

40007, Україна

 

Заходьте на офіційні сторінки кафедри у соціальних мережах та будьте завжди в курсі останніх новин факультету