Дата публікації:
30 червня 2022
Кількість переглядів:
0
Поділитися:

Сьогодні, 21 червня 2022 року, відбувся черговий захист бакалаврських робіт за спеціальністю 142 "Енергетичне машинобудування" (освітні програми "Холодильні машини і установки" та "Компресори, пневмоагрегати та вакуумна техніка"). Спільним рішенням екзаменаційної комісії вісьмом випускникам присвоєно кваліфікацію "бакалавр енергетичного машинобудування", у тому числі двом з відзнакою. Щирі вітання випускникам!
Захист відбувався у дружній атмосфері із використанням сучасних он-лайн технологій, а всі супровідні документи, включаючи саму роботу, були оформлені і затверджені із застосуванням цифрових підписів. Зараз кафедра технічної теплофізики (ТТФ) пропонує можливість не лише дистанційного навчання, але й захисту кваліфікаційної роботи. Навчання стає більш зручним, але не менш інформативним. Вищу освіту тепер можна отримати не витрачаючи час та кошти на тривалі переїзди, винаймання житла тощо, що дуже зручно. Вищу освіту на кафедрі ТТФ СумДУ можна отримати навіть не виходячи із дому та з будь-якого куточка світу. Однак збережено і звичайну очну форму навчання, що дозволяє плідно працювати з реальними фізичними лабораторними стендами.
Кафедра технічної теплофізики СумДУ запрошує на навчання до бакалавратури і магістратури незалежно від місця вашого перебування та пропонує отримати сучасну, перспективну та затребувану інженерну освіту. Якщо ви цікавитесь напрямками: холодильна техніка, теплові насоси, кондиціювання, опалення, вентиляція, компресори, а також енергозбереженням у вказаних напрямках, тоді запрошуємо до нас на навчання. Кафедра пропонує унікальну в Україні та відому в усьому світі освітню програму за бакалаврським рівнем вищої освіти, а щоб вступитидо магістратури цього року маємо унікальні умови - відсутній ЄВІ з іноземної мови. Не втратьте можливість стати інженером-енергетиком, адже в усьому світі інженер - це звучить гордо!

 

 

 

Телефон:

(0542) 33-57-85

e-mail:

info@kttf.sumdu.edu.ua

s.sharapov@kttf.sumdu.edu.ua

 

Кафедра технічної теплофізики:

Лабораторний корпус "Б", каб. ЛБ-201;

вул. Харківська, 116, м. Суми,

40007, Україна

 

Заходьте на офіційні сторінки кафедри у соціальних мережах та будьте завжди в курсі останніх новин факультету