Дата публікації:
25 липня 2022
Кількість переглядів:
0
Поділитися:

21 липня 2022 року здобувачі вищої освіти спеціальності 142 "Енергетичне машинобудування", які навчаються за освітньою програмою "Компресори, пневмоагрегати та вакуумна техніка" під час проходження виробничої практики були на екскурсії в компанії "СЕНСІ". Підприємство є одним з провідних в регіоні, що займається розробкою та випуском широкої лінійки поршневих компресорів для різних галузей застосування.
Екскурсію провів перший заступник генерального директора Дмитро ГАЛІНСЬКИЙ, який ознайомив майбутніх фахівців з основними напрямами роботи підприємства, номенклатурою продукції, яка випускається, потужностями власного виробництва та роботою конструкторського відділу, де відбувається розрахунок та проектування компресорної техніки. Та головною метою візиту була можливість спостереження за випробуваннями аргонового поршневого компресора, зовсім скоро буде відправлений замовнику.
Дякуємо компанії "СЕНСІ" за можливість у такий складний для країни час ознайомити майбутніх фахівців-компресорників з практичною складовою їхньої майбутньої професії



 

Телефон:

(0542) 33-57-85

e-mail:

info@kttf.sumdu.edu.ua

s.sharapov@kttf.sumdu.edu.ua

 

Кафедра технічної теплофізики:

Лабораторний корпус "Б", каб. ЛБ-201;

вул. Харківська, 116, м. Суми,

40007, Україна

 

Заходьте на офіційні сторінки кафедри у соціальних мережах та будьте завжди в курсі останніх новин факультету