Дата публікації:
18 жовтня 2022
Кількість переглядів:
0
Поділитися:

Старший викладач кафедри технічної теплофізики, кандидат технічних наук Юрій МЕРЗЛЯКОВ став учасником нового міжнародного проєкту Сумського державного університету, Japan International Cooperation Agency та ESD Consortium Aichi.
Проєкт спрямований на вдосконалення інженерної освіти. Його реалізація розрахована на довготривалу спільну роботу і складається з трьох основних етапів.
На стартовій зустрічі, яка відбулася 16 жовтня, проф. Хідетоші МІЯКАВА прочитав лекцію «Industrial Technology Education in Japan», наголосивши на найважливіших аспектах підготовки інженерів, у тому числі з огляду на досягнення Цілей сталого розвитку.
До проєкту залучено 10 учасників, які представляють факультет технічних систем та енергоефективних технологій, факультет іноземної філології та соціальних комунікацій, науково-навчальний центр промислового інжинірингу, центр досліджень регіональної безпеки, департамент доуніверситетської освіти СумДУ, Сумський машинобудівний кластер енергетичного обладнання, комунальну установу «Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 9 м. Суми».

 

Телефон:

(0542) 33-57-85

e-mail:

info@kttf.sumdu.edu.ua

s.sharapov@kttf.sumdu.edu.ua

 

Кафедра технічної теплофізики:

Лабораторний корпус "Б", каб. ЛБ-201;

вул. Харківська, 116, м. Суми,

40007, Україна

 

Заходьте на офіційні сторінки кафедри у соціальних мережах та будьте завжди в курсі останніх новин факультету